Buikdans zomer workshops in De Meern

In de zomer geeft Kyria  op maandagavonden workshops in haar nieuwe dansstudio in De Meern. Doe je mee? Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar kyriascloset@gmail.com waarin je aangeeft met welke workshop je mee wilt doen.

Maandag 17 juli, 20.00-22.00: Inspiratie workshop buiWS muziek inspiratie 2017kdans muziek

Altijd op zoek naar nieuwe muziek? In deze workshop deel ik mijn favoriete plekken om inspiratie op te doen, tips om vertalingen van teksten te vinden of te achterhalen hoe een nummer heet. We dansen op  een aantal muziektypes zodat je leert om verschillende soorten muziek te herkennen. Je krijgt een hand-out mee met alle nieuwe muziek en artiesten die ik in de afgelopen maanden ontdekt heb zodat je meteen nieuwe muziek hebt om op te dansen!

 

Maandag 31 juli, 20.00-22.00:  Workshop buikdans WS flutter en roll 2017techniek: Flutter en Roll

Bewegingen met je buik zien er prachtig uit, maar hoe maak je je die bewegingen eigen? In deze workshop werken we aan belly rolls, undulations en belly flutters. We gaan dieper in op de anatomie van de beweging en het activeren van de bekkenbodem, iliopsoas en middenrif.

 

Maandag 14 augustus, 20.00-22.00: Workshop buikdans flow: Lekker in je lijf

Verhoog je lichaamsbewustzijn met een ws flow 2017uitgebreide warming-up, een buikdans flow waarbij bewegingen aaneengeregen worden tot eenvoudige combinaties (geen choreografie) en een ontspannen cooling-down waarbij we de spiergroepen rekken die bij het buikdansen extra aandacht verdienen.

 

 

Maandag 28 augustus, 20.00-22.00: Workshop dansen met vinger cimbaaltjes

WS cimbaaltjes 2017Maak kennis met hét instrument van de buikdanseres: vinger cimbaaltjes! Ze worden ook zils of sagat genoemd. Welke soorten zijn er, hoe speel je op je vinger cimbaaltjes en kun je vloeiend blijven bewegen? We verkennen een aantal basis ritmes en oefenen het bewegen en tegelijkertijd spelen. Neem je eigen cimbaaltjes mee als je ze hebt, er zijn ook wat setjes te leen.

 

Deelnemen kan voor 20 euro per workshop bij vooraf inschrijven. Aan de deur kost de workshop 22,50. Geef je op door een mail te sturen naar kyriascloset@gmail.com

Over Kyria

Kyria is sinds 2006 buikdanseres en is beschikbaar voor lessen, workshops en optredens. Ze volgt regelmatig workshops en danslessen om bij te blijven leren. Deze kennis overbrengen en doorgeven is haar passie!

zomer workshops kyria moves 2017

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s