SoB feliciteert fotograaf Leoniek van Vliet

Fotograaf Leoniek van Vliet schiet al enkele jaren prachtige foto’s tijdens evenementen van Sense of Bellydance. Ze is altijd vrolijk, enthousiast en zeer kundig in het maken van foto’s waarin de emotie van het moment te zien is. Zo fotografeerde ze onder andere tijdens het buikdansfeest in Zeist in 2014, 2015 en 2016.

Ook was ze bij Bellydance on the Beach in 2015, waar we met prachtig weer op het strand gedanst hebben. De foto’s spatten van het scherm van het plezier en de gezelligheid van die dag. Bellydance on the Beach 2016 is overigens op zaterdag 13 augustus en opgeven kan bij Hadyr.

bdotb11

Op 30 juni studeerde ze af bij de fotovakschool in Boxtel met een bijzondere afstudeeropdracht: portretten met de uitstraling van schilderijen van oude Hollandse schilders.Naast het fotograferen van evenementen maakt ze ook prachtige foto’s van (huis)dieren, studio portretten en landschappen. We willen deze gelegenheid aangrijpen om te zeggen: Leoniek, we love you! Je kunt Leoniek vinden op facebook. Als professionele fotograaf is ze ook in te huren oor evenemnten en te boeken voor fotoshoots.

160706 Leoniek fotovakschool

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s