Interview met Roos Belinfante in Raqs wa Risala

160706 roos rwrHet Nederlandse elektronische buikdanstijdschrift heeft een interview gepubliceerd met onze Roos Belinfante! Zij vertelt hoe zij met buikdansen begonnen is, wat haar energie geeft en natuurlijk iets over onze samenwerking als Sense of Bellydance. Daarover vertelt ze onder andere:

“We hebben geen grote ambities, zijn geen concurrenten van elkaar; we willen gewoon lekker dansen samen en stimuleren elkaar in ieders persoonlijke groeiproces. Bij alles wat we doen, zijn de sfeer, het plezier en het gevoel dat we overbrengen belangrijker dan het plaatje. We hebben samen een hoop plezier in het dansen en dat willen we delen. Dat is onze kracht en voor mij persoonlijk een onuitputtelijke inspiratiebron.”

In dit nummer ook een artikel geschreven door Marjan waarin ze onderzoekt of buikdansen goed is voor je gezondheid. Layla Lyn vertelt over haar ervaring met het  lesgeven aan ouderen in het artikel ‘Sociale contacten, gezelligheid en beweging’. De RwR komt elke twee maanden uit en is gratis te lezen en te downloaden.

Raqs wa Risala, jaargang 9, nummer 49

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s