Buikdansfeest Blauw! – 11 april 2015

Flyer Blauw! voorkantZaterdagavond 11 april organiseren we een spetterend buikdansfeest in het Torenlaantheater in Zeist.

De rode draad van het uitgebreide en  gevarieerde programma is het thema BLAUW.
Kijk eens in je kleding kast wat je aan blauwe kleding of versieringen hebt en trek het aan………..

Wat je kunt verwachten:
De zaal is open van 19.30 uur tot 23.30 uur. We beginnen om 20.00 uur met de optredens.

De avond opent met de voorstelling Wonderwaterwereld. Ver weg, op de bodem van de diepe zee wonen de zeemeerminnen  van Wonderwaterwereld. Ze dansen, spelen, lachen en delen lief en leed met elkaar. Bij volle maan verschijnen ze als lichtgevende sterretjes in de golven van de zee. Dan ontmoeten ze vrolijke, speels flanerende vrouwen en betoverd door het licht van de maan, laten ze zich verleiden om uit het water te komen. Roos en Hadyr hebben de voorstelling gecreëerd en ze dansen samen met Tonny, Marije, Kyria en de Dalla Dream Dancers als special guests. De muziek is bewerkt en fantastisch gemixt door Emile van Croonenburg.

Na de pauze volgen spannende, ingetogen, wervelende, energieke optredens van Farouq, Sadiya, Nansi, Warda’s Passion en cursistes uit Zeist, Odijk, Nieuwegein, Houten, Amsterdam en Utrecht.

Dj Noor draait een afwisselende mix van wereldmuziek, zodat we tot het eind van de avond lekker kunnen swingen. Kortom, een avond die je niet wilt missen!
Op Facebook deel ik de laatste nieuwtjes.

In de bazaar vind je buikdans kleding en accessoires. De Danspaskamer is aanwezig en houdt uitverkoop van haar buikdansartikelen. Zelfgemaakte buikdanskleding van Karin en
mooie sieraden van Karen. Latifa zet henna versieringen op je hand, arm of enkel.

Lekkere hapjes worden gemaakt door Sila Ram.  De entree kost €10,- in de voorverkoop en €12,- aan de deur.Neem zoveel mogelijk gepast geld mee. Er is geen pin voorziening aanwezig. Reserveren kan via hadyr@ive.nl.

Het Torenlaantheater is gevestigd in een voormalig kerkgebouw, Torenlaan 38, 3701 VK.
Route, OV en parkeer informatie vind je hier.
Klik hier voor informatie over het reserveren van kaarten.
De folder van het feest vind je hier.

Deze feestelijke buikdansavond organiseer ik samen met mijn collega’s van Sense of Bellydance, Roos, Sadiya, Kyria, Isandria, Nansi en Ylle. Bij elkaar zijn we een enthousiast team, met een schat aan ervaringen. Klik op de foto’s om de fotoalbums van voorgaande feesten te bekijken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s