Kindervoorstelling ‘Caravan Saray’

Een bonte stoet trekt door de woestijn. Handelaren, slangenbezweerders, paarden en kamelen, dansers en danseressen.
Ze zijn op weg naar de volgende oase en onderweg maken ze spannende avonturen mee: sissende slangen, hitte, djinns en fata morgana’s.

Dit avontuur van Caravan Saray is een meedansvoorstelling voor en door kinderIMG_3678-1-en.  Wij maken met de kinderen een muzikale reis op oriëntaalse muziek en werken op speelse wijze aan een voorstelling. Tocht door de Woestijn kan nagespeeld worden in kleine kring – bijvoorbeeld op een kinderfeestje, maar ook op scholen, bij kinderopvang, buurtfeesten en evenementen.

Tocht door de Woestijn wordt begeleid de buikdanseressen Sadiya en Hadyr. Beide hebben ruime ervaring in het geven van voorstellingen en workshops aan kinderen. Met hun aanstekelijke enthousiasme nemen ze kinderen èn volwassenen moeiteloos mee in het verhaal. Beide staan garant voor een ontspannen, feestelijke sfeer en heel veel plezier.

Tocht door de Woestijn duurt ongeveer anderhalf uur en kost vanaf 150 euro. Wilt u meer informatie, mail dan naar info@caravansaray.nl.

Caravan Saray maakt ook voorstellingen en workshops op maat. Denkt u daarbij aan workshops specifiek voor moeders en dochters, voor het hele gezin en voor u en uw collega’s.  Sadiya-en-Hadyr-duet-mei-2014-ooz Sadiya-en-Hadyr-mei-2014

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s